Correctbook op kantoor of als geschenk

niet voor niets Promotiegift van het Jaar 2017, 2018 en 2019!
promz awards (1)

Bedruk een Correctbook met uw logo en in uw huisstijl

De uitwisbare notitieblokken van Correctbook zijn volledig in full colour te bedrukken met uw logo en in uw huisstijl. Schrijf oneindig op kantoor, geef een uniek relatiegeschenk aan uw klant én deel eindeloos schrijven met kinderen in nood.

Vraag vrijblijvend een offerte en/of sample aan.

0
> zakelijke Correctbook gebruikers
0
> aantal bedrijven
0
Kinderen in nood met een Correctbook Schrijfset

Correctbook Promotiegift van het Jaar 2017, 2018 & 2019!

“Het is bijna niet voor te stellen. Het winnen van de titel promotiegift van het jaar gebeurt meestal maar één keer. Namelijk als het product nieuw is. Het eerste jaar wonnen wij de titel dan ook dankzij de jury. De twee opvolgende jaren wonnen wij door de bezoekers die langs kwamen op de jaarlijkse PromZ conferentie in de Kromhouthal in Amsterdam. Het is ongelooflijk hoeveel support een idee krijgt, als je daadwerkelijk iets moois probeert te bereiken” aldus Sam. 

Optie 1: Correctbook een kleur + logo
Optie 2: Correctbook bedrukt in full colour geheel op maat
Bedrijven die u voor gingen
ABN AMRO
KPMG
Monidee
RadboundUMC
Shell
Van Dijk
PwC logo
Ahold
Aegon logo
Univé
Triodos bank
bol.com
RECENSIES

HOYA Lens Nederland B.V.

“Een enthousiast interview met Sam van Correctbook op BNR heeft ons aangespoord om een bestelling te plaatsen. Als producent van brillenglazen stonden we aan de vooravond van een grote introductie.  Dus prima passend bij het geniale idee van Sam. Helemaal omdat we snel en goed een eigen ontwerp konden realiseren. Wat na de sessies bleek, was dat de tafels leeg waren. Ofwel, de Correctbooks mee naar huis waren genomen. Dus niet nadien met een grote prullenbak de restant boekjes en pennen bijeen rapen voor een grote afvalbak. Dat we hiermee ook nog eens het goede doel hebben gesteund, maakt het extra bijzonder.”

René Koopman

Topfinish

“Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie.Elk jaar geven we uit waardering onze klanten die een machine gekocht hebben een Kerst geschenk. We vinden het belangrijk dat het een origineel en praktisch cadeau moet zijn en hier past de A5 Correctbook heel goed bij. De A5 Correctbook kan heel praktisch in de werk omgeven gebruikt worden zonder papier verbruik. Hiermee steunen we meteen de strijd tegen analfabetisme in de sloppen wijken in Zuid Afrika.”

Cornelis Verhoef