Gepersonaliseerde Uitwisbare Notitieboeken met een verhaal.

 Niet voor niets Promotiegift van het jaar 2017, 2018 & 2019.

 Gepersonaliseerde Uitwisbare Notitieboeken met een verhaal.

 Niet voor niets Promotiegift van het jaar 2017, 2018 & 2019.

 Gepersonaliseerde Uitwisbare Notitieboeken met een verhaal.

 Niet voor niets Promotiegift van het jaar 2017, 2018 & 2019.

Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die uitwisbare notitieboeken produceert voor consumenten en bedrijven. De duurzame notitieboeken zijn goed voor het milieu en daarnaast werkt Correctbook aan een oplossing voor analfabetisme met haar ontwikkelingsprojecten in Afrika.

Personaliseren?

De uitwisbare notitieboeken van Correctbook zijn volledig te personaliseren. Kies zelf de maat, het type kaft, de bedrukking van de omslag (binnen- & buitenkant) en het binnenwerk (type pagina’s). Samen met een accountmanager creëer je gemakkelijk een Correctbook dat past bij jouw bedrijf en budget. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over het product en geven daarom ook garantie op de kwaliteit van het eindproduct.

Studystore Hardcover Notitieboek

Wat maakt Correctbook uniek?

 

  • Aantoonbare Eigen Missie

    Het bedrijf is begonnen vanuit de missie om kinderen in moeilijke omstandigheden in Afrika te helpen aan duurzaam schrijfmateriaal. Deze missie, om samen iedereen toegang te geven tot oneindig schrijven, is nog steeds de drive. Per verkocht Correctbook stelt Correctbook een trimester aan schrijfmateriaal beschikbaar binnen onze ontwikkelingsprojecten in Afrika. Wij hebben zelf onze ontwikkelingsprojecten opgezet en hebben hierdoor een directe impact met onze prijswinnende sociale onderneming.

  • De Beste Schrijfervaring

    Kwaliteit en gebruikersgemak vinden wij belangrijk. Standaard producten inkopen bij leveranciers is daarbij geen optie voor ons. Wij ontwerpen en ontwikkelen onze uitwisbare notitieboeken zelf zodat we de beste schrijfervaring kunnen bieden met het meeste gebruikersgemak. Onze eigen Correctbook® Core Pagina’s in combinatie met de Correctbook® Unbind & Click Ringband maken het Correctbook uniek op de markt.

  • Lokale & Duurzame Productie

    De Correctbook productie vind zo lokaal mogelijk plaats. Hierdoor vermijden we internationaal vervuilend transport en creëren we lokale werkgelegenheid. Daarnaast zorgt lokale productie ervoor dat we snel kunnen leveren en op grote schaal. Uiteraard produceren wij onze Correctbooks zo duurzaam mogelijk.

0
> Zakelijke Correctbook gebruikers
0
> Bedrijven
0
Kinderen in ontwikkelingsgebieden met een Correctbook Schrijfset

Correctbook Promotiegift van het Jaar 2017, 2018 & 2019!

“Het is bijna niet voor te stellen. Het winnen van de titel promotiegift van het jaar gebeurt meestal maar één keer, namelijk als het product nieuw is. Het eerste jaar wonnen wij de titel dan ook dankzij de jury. De twee opvolgende jaren wonnen wij door de bezoekers die langs kwamen op de jaarlijkse PromZ conferentie in de Kromhouthal in Amsterdam. Het is ongelooflijk hoeveel support een idee krijgt als je daadwerkelijk iets moois probeert te bereiken.”

Correctbook bedrukt in full colour geheel op maat
Bedrijven die u voor gingen
ABN AMRO
KPMG
Monidee
RadboundUMC
Shell
Van Dijk
PwC logo
Ahold
Aegon logo
Univé
Triodos bank
bol.com
RECENSIES

HOYA Lens Nederland B.V.

“Een enthousiast interview met Sam van Correctbook op BNR heeft ons aangespoord om een bestelling te plaatsen. Als producent van brillenglazen stonden we aan de vooravond van een grote introductie.  Dus prima passend bij het geniale idee van Sam. Helemaal omdat we snel en goed een eigen ontwerp konden realiseren. Wat na de sessies bleek, was dat de tafels leeg waren. Ofwel, de Correctbooks waren allemaal mee naar huis genomen. We zaten dus niet nadien met een grote prullenbak de restant boekjes en pennen bijeen te rapen voor een grote afvalbak. Dat we hiermee ook nog eens het goede doel hebben gesteund, maakt het extra bijzonder.”

René Koopman

Topfinish

“Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Elk jaar geven we uit waardering voor onze klanten die een machine gekocht hebben een Kerst geschenk cadeau. We vinden het belangrijk dat het een origineel en praktisch cadeau is en hier past de Correctbook A5 heel goed bij. De A5 Correctbook kan heel praktisch in de werk omgeving gebruikt worden zonder papier verspilling. Hiermee steunen we meteen de strijd tegen analfabetisme in de sloppenwijken in Afrika.”

Cornelis Verhoef