Correcbook kleuren, bedrukken, uitwisbaar notitieboek, afrika

Whiteboard schrift

Op zoek naar een whiteboard schrift? You got it! Correctbook is een sociale onderneming en zet zich in tegen wereldwijde analfabetisme. Bij ieder verkocht whiteboard doneren wij 10-25% van onze omzet. Hierdoor kunnen wij de opbrengsten van onze verkochte whiteboard schriften inzetten op plekken waar het hard nodig is. Ons doel: 1 miljoen kinderen van een Correctbook voorzien in de komende 5 jaar.

Duurzame whiteboard schriften

Onze whiteboards zijn kwalitatief sterk, waardoor ze lange tijd meegaan. Door onze speciaal ontwikkelde techniek schrijf je er moeiteloos en eindeloos op. Het ‘normale’ schrijven op papier wordt nagebootst en de gebruikte techniek is uiterst duurzaam. Bestel onze whiteboards voor thuisgebruik of op kantoor. Stop papierverspilling en strijd met ons mee tegen analfabetisme.

Diversiteit aan whiteboard schriften

Bij Correctbook is er keuze uit een groot aanbod whiteboard schriften. A4, A5 of A6, een leuk kleurtje, een to-do-list, gestreept of blanco en gepersonaliseerd of juist basic. Ook allerlei bijbehorende artikelen zijn eenvoudig te bestellen. Een backpack gemaakt van oude plastic flesjes bijvoorbeeld. Bekijk het volledige assortiment. 

Aantekeningen maken van je whiteboard

Met de Correctbook app scan je eenvoudig je aantekeningen op het whiteboard. Scan, deel ze als PDF met collega’s en sla ze op in de cloud. Even je pagina uitwissen met de bijbehorende sponsjes en je hebt weer een lege pagina waar je eindeloos op kunt schrijven. Geen papierverspilling en alles netjes opgeslagen. Lees meer over onze app

Whiteboard personaliseren

Het is een superleuk idee om je whiteboard schrift te personaliseren met een persoonlijke of juist zakelijke tint. Deel ze uit aan relaties, of geef ze bijvoorbeeld als cadeau aan je medewerkers. Overal waar je jouw gepersonaliseerde Correctbook laat zien verspreid je het verhaal. In dit geval is meer, absoluut beter. Bekijk de voorbeelden van gepersonaliseerde whiteboards. 

Onze impact

Op dit moment (februari 2019) zijn er ruim 16.000 kinderen in nood voorzien van een Correctbook, een doekje om uit te wissen en een opbergdoos. Daar zijn we trots op, maar we willen meer!

Wil je ook een bijdrage leveren en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bestel dan je producten in onze webshop