Hoofd verantwoordelijke B2B promotionele branche

 

Ben jij de resultaatgerichte, communicatief vaardige én sociale Correctbook topper die onze belangrijke relaties proactief betrokken gaat houden bij ons werk? Lees dan gauw verder!

 

Over Correctbook

Correctbook is een snelgroeiende en prijswinnende sociale onderneming die zich inzet om het onderschatte probleem van wereldwijd analfabetisme op te lossen. 250 miljoen kinderen gaan iedere dag naar school zonder schrijfmateriaal en wij willen daar verandering in brengen. In vijf jaar tijd willen wij een miljoen kinderen van ons materiaal voorzien. Met onze herschrijfbare notitieboeken en schrijfmaterialen dragen we daarnaast bij aan het tegengaan van (papier)verspilling. Het Correctbook-mes snijdt daarmee aan twee kanten!

 

De baan

Als de eerste contacten zijn gelegd en men geïnteresseerd is geraakt in ons product en ons werk, is het zaak om deze relaties te onderhouden. Dat doe jij door hen op relevante momenten proactief opnieuw te benaderen en te informeren over interessante ontwikkelingen. Samenwerken staat bij ons centraal en partners zien wij als vrienden. Ook het leggen van nieuwe contacten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. De samenwerkingen zijn voornamelijk in Nederland, België en Duitsland in de promotionele branche. De functie bestaat uit 70% binnendienst, 30% buitendienst.

De strategie van B2B promotioneel verkoop komt in jouw handen te liggen. Een hoge verantwoordelijkheidsgraad is dus te verwachten.

 

Onze gedroomde kandidaat

De ideale kandidaat voor deze functie en ons bedrijf beschikt niet alleen over de vereiste kwaliteiten voor het werk, maar vindt het een grote meerwaarde om mee te werken aan een sociale missie. Hij of zij staat volledig achter onze sociale doelstellingen. Voor de functie is het belangrijk dat je systematisch werkt en communicatief vaardig bent. Je herkent kansen en kunt goed prioriteiten stellen. Je hebt een positieve instelling, communiceert helder en je denkt in oplossingen. Het is belangrijk dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent.

 

De functie-eisen op een rij:

  • Affiniteit met onze sociale misse is een vereiste.
  • Een afgeronde Sales & Relations opleiding op HBO+ niveau.
  • Bij voorkeur ervaring in een functie waar accuratesse en systematisch werken belangrijke functie-eisen waren.
  • Een positieve en collegiale instelling.
  • Systematisch en resultaatgericht werken.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kan je ons bellen en vragen naar Sam van Tol. Je CV en motivatie ontvangen we graag per mail via info@correctbook.nl.