Salesmanager – >32 uur per week

  

Je bent commercieel en houdt van verkopen en zakenrelaties onderhouden. Jouw drijfveer is om met die inspanningen de wereld een stukje mooier te maken. Daarom voel je je niet zo thuis in de snelle wereld van het grote geld. Herkenbaar? Dan is Correctbook op zoek naar jou!

 

Over Correctbook

Correctbook is een snelgroeiende producent van uitwisbare, duurzame notitieboeken. Onze visie: schrijven toegankelijk maken voor iedereen op de wereld. Onze missie: wij strijden tegen analfabetisme door een deel van onze omzet te gebruiken voor projecten waarbij wisbare Correctbook schrijfmaterialen beschikbaar worden gesteld aan ontwikkelingsgebieden in de wereld waar schrijfmateriaal schaars is (zie ook achtergrondinformatie onder deze vacature). Correctbook heeft een team van 7 mensen.

 

De baan

Je onderhoudt de contacten met promotionele wederverkopers en benadert actief nieuwe (zakelijke) relaties die onze producten kunnen gaan verkopen. Met een collega-salesmanager zorg je voor je eigen deel van het verkooptraject (van offerte tot orderbevestiging) en je denkt mee over onze verkoopstrategie. Een aantal keer per jaar ga je mee naar beurzen waar je Correctbook representeert in binnen- en buitenland. Vooralsnog hebben de beurzen plaatsgevonden in Nederland, Engeland en Duitsland.

 

Functie-eisen

  • Je bent communicatief vaardig en een aanpakker;
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO+ niveau;
  • Systematisch en resultaatgericht werken is geen probleem voor je;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je hebt kennis van de promotionele branche
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt gevoel voor verhoudingen en een positieve en collegiale instelling;

 

Omschrijving van onze ideale kandidaat

Je krijgt regelmatig het compliment “dat je het zo goed kunt brengen”. Maar jij weet wat daarvoor nodig is: oprechte betrokkenheid met de boodschap die je brengt. In je dagelijks leven ga je bewust om met mensen en middelen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hecht waarde aan duurzaamheid en rechtvaardigheid. Je weet deze waarden op een eigentijdse manier vorm te geven in zowel je privéleven als in je werk. Je bent een optimist die groots droomt en tegelijkertijd met beide benen op de grond blijft staan en actie onderneemt met de middelen die er zijn.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kan je ons mailen (elise@correctbook.com) of bellen (010-3105099) en vragen naar Elise de Jong. Je CV met persoonlijke motivatie mail je ook naar elise@correctbook.com.

**

Achtergrondinformatie over (de missie van) Correctbook

Iedere dag gaan 250 miljoen kinderen naar school zonder schrijfmateriaal. Mede hierdoor zijn wereldwijd meer dan 750 miljoen mensen boven de 15 jaar analfabeet. In 2014 zag de oprichter van Correctbook, Sam, met eigen ogen kinderen in Zuid-Afrika zonder pen en papier op school zitten. Schrijfmateriaal was voor hun ouders te duur en na aanschaf ook weer snel weer op.

Daar wilde hij wat aan doen en ontwikkelde Correctbook, het uitwisbare notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat. Met elke verkoop van een Correctbook kunnen wij één kind in Afrika drie maanden lang voorzien van dit uitwisbare schrijfmateriaal.

Zo maken wij met onze klanten en andere betrokkenen schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld!