Notitieboek kopen

Een notitieboek kopen? Kies dan voor Correctbook. In ons uitgebreide assortiment vind je een ruime keuze in A4, A5 en A6 formaat notitieboeken in verschillende varianten. Denk aan een geperforeerd notitieboek, zodat je de bladzijden er eenvoudig uit kunt halen. Ook een blanco variant, of met lijnen is prima mogelijk. De boeken zijn in full colour te bedrukken met je eigen logo en in je eigen huisstijl. Schrijf oneindig op kantoor, geef een uniek relatiegeschenk aan je klant én strijd mee met eindeloos schrijven voor kinderen in nood.

 

Stop papierverspilling dankzij uitwisbare notitieboeken

Door je notitieboek bij Correctbook te kopen, steun je een goed doel en draag je bij aan het tegengaan van papierverspilling. Of het nu bij jouw thuis is, op kantoor of binnen een vereniging; alle beetjes helpen. En zolang je het verhaal van Correctbook verspreidt onder je netwerk vergroot je de kans om een verschil te maken. Daar zijn wij in ieder geval al super blij mee!

De voordelen van onze notitieboeken

  • Innovatieve technologie, waardoor je er prettig op schrijft
  • Het ‘normale’ schrijven op papier wordt nagebootst
  • Ingenieus bindsysteem waar je pagina’s eenvoudig kunt toevoegen en eruit halen
  • Je steunt direct onze sociale missie
Correcbook kleuren, bedrukken, uitwisbaar notitieboek, afrika

Aantekeningen van je notitieboek scannen, delen en bewaren

Maak aantekeningen op je notitieboek, gebruik de Correctbook PDF Scan App, sla je aantekeningen op, deel ze met collega’s, familie of vrienden en gebruik je lege vel weer opnieuw. Herhaal dit zo vaak mogelijk en er komt geen papier meer aan te pas. Dankzij de app heb je binnen no time jouw eigen online omgeving in overzichtelijke mapjes ingedeeld. Scans kunnen eenvoudig gedeeld worden met bekende applicaties zoals Dropbox.

Het gemak van onze PDF Scan App in een notendop

  • Scan
  • Gebruik filters
  • Beheer notities in mappen
  • Deel scans met de cloud

Notitieboek voor op kantoor, onderweg of thuis

Gebruik de notitieboeken van Correctbook binnen jouw bedrijf, op kantoor, onderweg of thuis. Ook de kleine bestellingen maken een verschil. Investeer in Correctbook en geef dezelfde eindeloze schrijfervaring aan kinderen die op dit moment geen toegang hebben tot schrijfmateriaal.

Bestel vandaag nog jouw unieke notitieboeken in onze uitgebreide shop!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment