Medewerker order & office management 28 – 32 uur per week

 

Ben jij de accurate, kordate én sociale Correctbook topper die houdt van regelen, plannen en klanten blij maken? Lees dan gauw verder!

 

Over Correctbook

Correctbook is een snelgroeiende en prijswinnende sociale onderneming die zich inzet om het onderschatte probleem van wereldwijd analfabetisme op te lossen. 250 miljoen kinderen gaan iedere dag naar school zonder schrijfmateriaal en wij willen daar verandering in brengen. In vijf jaar tijd willen wij een miljoen kinderen van ons materiaal voorzien. Met onze herschrijfbare notitieboeken en schrijfmaterialen dragen we daarnaast bij aan het tegengaan van (papier)verspilling. Het Correctbook-mes snijdt daarmee aan twee kanten!

 

De baan

Nadat onze afdeling verkoop klanten enthousiast heeft gemaakt over onze Correctbooks, is het aan jou om de daarop volgende orders vanaf de ontwerpfase tot en met de aflevering, tijdig en volgens de gemaakte afspraken uit te laten voeren door onze externe leveranciers. Jij houdt alle fasen van het proces nauwlettend in de gaten en treedt proactief op als er een kink in de kabel dreigt. Buiten het orderproces (je primaire verantwoordelijkheid) ben je bereid en in staat om andere administratieve / secretariële werkzaamheden uit te voeren.

 

Onze gedroomde kandidaat

De ideale kandidaat voor deze functie en ons bedrijf beschikt niet alleen over de vereiste kwaliteiten voor het werk, maar vindt het een grote meerwaarde om mee te werken aan een sociale missie. Hij of zij staat volledig achter onze sociale doelstellingen. Voor de functie is het belangrijk dat je accuraat bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je collega’s en klanten kunnen op je rekenen. Je hebt een positieve instelling, communiceert helder en je denkt in oplossingen. Het is belangrijk dat je minimaal 28 uur per week beschikbaar bent. De werkdagen zijn in overleg, maar de woensdag behoort in ieder geval tot je vaste werkdagen.

 

De functie-eisen op een rij:

  • Affiniteit met onze sociale misse is een vereiste.
  • Een afgeronde secretariële of administratieve opleiding op MBO+ niveau.
  • Bij voorkeur ervaring in een functie waar accuratesse en systematisch werken belangrijke functie-eisen waren.
  • Een positieve en collegiale instelling.
  • Plannen en organiseren en open staan voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Redelijke beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Woensdag is een vaste werkdag, de overige dagen zijn in overleg.
  • Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kan je ons bellen en vragen naar Elise de Jong. Je CV en motivatie
ontvangen we graag per mail via info@correctbook.nl.