Retourbeleid

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen je bestelde product retour te sturen. Gedurende deze termijn is het toegestaan het product uit te proberen. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen? Dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Wanneer je in één bestelling meerdere producten met verschillende levertijden hebt besteld, vervalt het recht op retourneren 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Heb je een regelmatige levering van producten met ons afgesproken? Dan vervalt het recht op retourneren 14 dagen na de dag waarop jij (de ontvanger) het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Terugbetaling

Als je het product binnen de termijn van 14 dagen retourneert ontvang je alle betalingen, inclusief bezorgkosten, zo spoedig mogelijk terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij de bestelling hebt geplaatst, tenzij anders afgesproken. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal €3,45 zullen bedragen.

Wanneer kun je niet retourneren?

Het recht op retourneren is uitgesloten voor gepersonaliseerde Correctbooks.

Modelformulier voor retourneren

Om een product te retourneren stuur je het product (zoveel als mogelijk in de originele verpakking) samen met onderstaand modelformulier ingevuld op naar:

BvG FulFilment

T.a.v. Afdeling Retour Correctbook

Antwoordnummer 10358

5200 VB ‘s-Hertogenbosch

Nederland

*Of stuur het formulier per mail naar: info@correctbook.com

Modelformulier

  • Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende producten herroep:
  • Besteld op(*)/Ontvangen op(*):
  • Naam consument:
  • Adres consument:
  • Handtekening van consument (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
  • Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is