Word jij de presentator/presentatrice van onze nieuwe YouTube serie? Als presentator/presentatrice zorg je ervoor dat onze nieuwe serie een succes wordt en zet je jouw talenten in voor een betere wereld. Ben jij de spontane en enthousiaste entertainer die wij zoeken? Lees dan gauw verder.

Over Correctbook

Correctbook is een snelgroeiende producent van uitwisbare, duurzame notitieboeken. Onze visie: schrijven toegankelijk maken voor iedereen op de wereld. Onze missie: wij strijden tegen analfabetisme door een deel van onze omzet te gebruiken voor projecten waarbij wisbare Correctbook schrijfmaterialen beschikbaar worden gesteld aan ontwikkelingsgebieden in de wereld waar schrijfmateriaal schaars is

Het project

In dit project (30-60 uur) bereid jij je voor en ben jij de presentator/presentatrice (één draaidag) van onze nieuwe YouTube serie met eventueel de mogelijkheid tot meerdere werkzaamheden voor langere tijd (Creative content creator) na de opnames.

Onze gedroomde kandidaat

De ideale kandidaat voor dit project heeft een talent voor entertainen in combinatie met een authentieke persoonlijkheid. Authenticiteit is in dit project van groot belang om zo onze kernwaarden te blijven waarderen.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met onze sociale missie.
  • Je hebt talent voor entertainen en hebt een representatieve uitstraling.
  • Je hebt een positieve en collegiale instelling.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in (woord en) geschrift.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kan je ons bellen (+31 (0)10 310 5099)  en vragen naar Sam van Tol. Je CV en motivatie ontvangen we graag per mail: info@correctbook.com