Eindeloos schrijven met Correctbook

Correctbook produceert oneindig uitwisbare notitieboeken, voor iedereen. Hiermee zet het bedrijf zich wereldwijd in tegen analfabetisme. Bedrijven, groot tot klein, maken gebruik van de notitieboeken.

Eigenaar Sam van Tol, was in 2015 op studiereis in Zuid-Afrika. Daar werd hij geconfronteerd met de grootste kink in de Zuid-Afrikaanse educatieve kabel: analfabetisme. “Het trok direct mijn aandacht. In scholing en onderwijs wordt geïnvesteerd, gelukkig zelfs in armere landen. Echter, het ontbreekt flink aan gedegen schoolmateriaal. Er zijn maar liefst 250 miljoen kinderen die niet leren lezen en schrijven, terwijl dat wel zou moeten en kunnen. Deze kinderen zitten op school, krijgen les, maar hebben geen schoolmateriaal tot hun beschikking.

Oplossing in eindeloos schrijven

Elk probleem verdient een oplossing. “Ik heb daarom een notitieboek ontwikkeld dat oneindig lang mee gaat en continu hergebruikt kan worden”. Eenmaal het product ontwikkeld bleek het product niet alleen in Afrika een oplossing. Het viel ontzettend in de smaak in Nederland zelf. Een notitieboek ging nog nooit zo lang mee. Het concept was geboren. “We gaan onze producten hier verkopen, om hetzelfde materiaal vervolgens te doneren in Afrika.

Nieuwe app

“We zijn de afgelopen tijd druk geweest met de ontwikkeling van een nieuwe app. Met de Correctbook Pdf Scan App (hij is al te downloaden) kan je geschreven notities scannen, croppen, opslaan in mappen en delen in de cloud. Hierdoor komt het beste van twee werelden bij elkaar: eindeloos analoog werken en uiteindelijk digitaal organiseren.

15. Correctbook A5 White - Dot-Grid Bullet Journal

Zowel privé als zakelijk te gebruiken

De app is zowel voor privé als zakelijk gebruik perfect inzetbaar. Maak bijvoorbeeld een foto van je boodschappenlijst en stuur deze door naar je partner. Of maak een foto van de laatste notulen en deel deze via de cloud met collega’s. In een handomdraai deel je jouw geschreven tekst met de omgeving.

Strijd mee!

“Door deze digitalisering verwacht ik uiteindelijk een toename van het aantal verkopen. Hierdoor proberen we nog dichter bij ons doel te komen. Onze uitwisbare notitieblokken zijn volledig in full colour te bedrukken. Dit kan met je eigen huisstijl en logo.’’

Schrijf oneindig op kantoor, thuis, op reis, of geef bijvoorbeeld een uniek geschenk aan een klant, familie of vriend. Je stimuleert hiermee eindeloos schrijven voor kinderen in nood. Waar wacht je nog op?