Duurzaam kerstpakket en kerstcadeaus

Het is ieder jaar maar weer de vraag. Wat geef je jouw medewerkers voor de Kerst? Het zoveelste bierpakket, weer hetzelfde uitje, de standaard cadeautjes? Of ga je voor iets veel leukers en vooral beters. Namelijk een Correctbook met superhandige en duurzame backpack. Oneindig schrijven en een backpack gemaakt van oude plastic flesjes. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid voor alle medewerkers. 


Uniek kerstcadeau: de backpack van Correctbook

Wil je ook duurzamer zijn met je bedrijf? Beter bewustzijn van het milieu en een bijdrage leveren aan een goed doel? Geef je medewerkers dit unieke kerstcadeau of stop het in je unieke kerstpakket. De backpack is gemaakt van oude plastic flesjes, is ultra licht, bevat een speciaal vak voor 15 inch laptops en is ultra zacht. Schaf er onze Correctbooks bij aan en je kerstpakket is klaar. En waar het uiteindelijk echt om gaat: bij aankoop help je een kind uit de sloppenwijk met uitwisbaar schrijfmateriaal

 

Kerstcadeau bedrukken met eigen logo

Gaaf, je bent van plan om een Correctbook aan relaties te geven. Het mooie is namelijk dat onze uitwisbare Correctbooks zijn te bedrukken in full colour met je eigen logo en in jouw huisstijl. Overal waar ze jouw relatiegeschenk/Correctbook gebruiken is het logo en de huisstijl van jouw bedrijf te zien. En het mooie is, het wordt hergebruikt ?. De Correctbooks passen perfect in de backpacks. Spread the word!

 

Nieuwe app voor Correctbook gebruikers
Om ervoor te zorgen dat het kopen van een Correctbook nog verleidelijker wordt is er een app ontwikkeld. Dankzij de app, die je gratis kan downloaden, is het mogelijk om heel simpel jouw notities, aantekeningen, plannen en ideeën te delen met collega’s. Maak bijvoorbeeld een foto van de laatste notulen en deel deze via de cloud.

 

Relatiegeschenk van het jaar

Ieder jaar organiseert Promz het evenement ‘PromZ Live’; het evenement voor de gehele industrie betreft relatiegeschenken. Sam vertelt: “Vorig jaar zijn we verrassend met de titel naar huis gegaan. Totaal onverwachts wisten we dit jaar voor de 2e keer op rij de titel mee naar huis te nemen. blij mee. De notitieboeken, tezamen met de ontwikkelingshulp, doet menig harten smelten.”

Lees het volledige artikel op onze website.

Benieuwd naar klanten die jou al voor zijn gegaan? Lees de recensies onderaan deze pagina.