Correctbooks als hulpmiddel bij nieuwe regels AVG

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is vanaf 25 mei de nieuwe AVG (algemene verordening gegevensbescherming) ingegaan. Daardoor zijn bedrijven en organisaties nog bewuster bezig met de bescherming van vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens waar ze in hun werk mee te maken krijgen. Uit reacties van onze klanten blijkt dat Correctbooks hiervoor een slimme en eenvoudige oplossing bieden!

Telefoon- of gespreksnotities met persoonsgegevens mogen niet zomaar in een oudpapierbak belanden nadat de gegevens in de daarvoor bestemde systemen zijn ingevoerd. Deze moeten zorgvuldig worden bewaard of meteen vernietigd. Laat het bij Correctbook nu juist de bedoeling zijn dat je je werk definitief uitwist na gebruik!

De oplossing voor bedrijven en organisaties kan dus heel simpel zijn: gebruik het Correctbook! Schrijf notities van telefoongesprekken in het boek en veeg de gegevens simpelweg weer uit nadat je ze hebt ingevoerd.

Duurzaam en oplossingsgericht  
Onlangs kregen we er een enthousiaste mail over. De betreffende klant is werkzaam op een school en moet met regelmaat notities en gegevens noteren. Door gebruik te maken van het Correctbook kan ze de notities, na het verwerken van de gegevens in de database, makkelijk wegvegen. Zo loop je geen onnodig risico dat de informatie op de verkeerde plek terecht komt. Geen torenhoge boetes, maar duurzaam en oplossingsgericht werken. Zo zien we het graag bij Correctbook!

Wil je ook slim omgaan met de AVG en meestrijden tegen analfabetisme? Ga naar de webshop en bestel de schriftjes eenvoudig online!