Correctbook® Unbind & Click Ringband

In de markt van uitwisbare notitieboeken onderscheidt Correctbook zich met zelf ontworpen producten (zoals de Correctbook® Unbind & Click Ringband) en een eigen missie.

 

Gebruikersgemak & Gepersonaliseerd

Bij het ontstaan van Correctbook is er meteen gekozen voor de Unbind & Click Ringband. Met deze ringband kun je gemakkelijk verschillende type pagina’s toevoegen, verplaatsen en/of verwijderen. Dit geeft veel gebruikersgemak en je creëert gemakkelijk een uniek uitwisbaar notitieboek. Het is belangrijk dat het Correctbook oneindig gebruikt kan worden. De wensen van mensen veranderen continu en iedereen heeft een eigen stijl. Correctbook blijft graag bij de tijd en vindt het belangrijk dat jij jouw notitieboek kan personaliseren. De Unbind & Click Ringband maakt dit mogelijk. Bij de ontwikkeling van Correctbook producten wordt altijd goed nagedacht over elk detail. Hiermee onderscheidt Correctbook zich in de markt.

 

Uitbreiding van het Correctbook

Momenteel heeft Correctbook zes verschillende typen pagina’s beschikbaar om jouw Correctbook te personaliseren. Uiteraard is er ook veel aandacht besteed aan de productie van onze eigen Correctbook Core Pagina’s. Wil je weten hoe Correctbook de beste schrijfervaring biedt in combinatie met goede uitwisbaarheid? Lees dan over de Correctbook Core Pagina’s!

Unbind & Click Ringband