Correctbook® Core pagina’s

In de markt van uitwisbare notitieboeken onderscheidt Correctbook zich met zelf ontworpen producten (zoals de Correctbook® Core pagina’s) en een eigen missie.

 

De Beste Schrijfervaring

Correctbook biedt de beste schrijfervaring in combinatie met goede uitwisbaarheid door het schrijfmateriaal continu te innoveren. Uitwisbaar schrijven is nieuw en duurzaam maar de meeste mensen willen geen concessies doen aan hun schrijfervaring. Daarom heeft Correctbook haar eigen Correctbook® Core pagina’s ontwikkeld waarbij het schrijven hetzelfde voelt als op papier. De pagina’s worden wel eens omschreven als “whiteboard pagina’s” vanwege de functionaliteit, maar de Correctbook pagina’s zijn minder glad, waardoor het voelt als gewoon papier. Hiermee onderscheidt Correctbook zich in de markt.

 

Update

De Correctbook® Core pagina’s zijn onlangs weer vernieuwd en verbeterd. De nieuwe pagina’s zijn te herkennen aan het Correctbook logo onderaan de pagina. De oudere pagina’s worden nu uit gefaseerd en binnenkort ontvang je dus de nieuwe pagina’s! Er wordt continu gewerkt aan de producten en het assortiment. Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de Correctbook nieuwsbrief.