Waar kan je beter een A4 whiteboard kopen, dan bij een sociale onderneming die 10 tot 25% van de omzet gebruikt om kinderen in nood te voorzien van oneindig schrijfmateriaal? Juist ja, bestel je A4 whiteboard bij Correctbook en strijd direct mee tegen wereldwijde analfabetisme.

A4 whiteboard bestellen

Onze A4 whiteboards zijn voorzien van een nieuwe technologie. Hierdoor wordt het schrijven op ‘gewoon papier’ nog beter nagebootst. Ook beschikt het over een ingenieus bindsysteem, waar pagina’s eenvoudig in en uit kunnen. Naast dat je een goed doel steunt en maatschappelijk verantwoord onderneemt bestel je dus ook gewoon een goed product.

A4 whiteboard personaliseren

Naast dat je bij ons A4 whiteboards kunt bestellen, is er nog een groot aanbod aan soortgelijke producten. Een whiteboard in A5 of A6 bijvoorbeeld. Gepersonaliseerd in je huisstijl of persoonlijke voorkeur, je favoriete kleur, met streepjes of juist zonder. Geef je wensen door en we gaan voor je aan de slag. Bekijk de mogelijkheden in onze shop.

A4 whiteboard voor zakelijk gebruik

Voor de zakelijke markt zijn onze A4 whiteboards perfect te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om je whiteboard volledig in je huisstijl + logo van het bedrijf te laten bedrukken. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij je klanten en deel je direct een maatschappelijk verhaal.

Maak gratis gebruik van de Correctbook app Download onze app en profiteer van deze slimme techniek. Met onze app kan je namelijk scannen, delen en je aantekeningen opslaan in de cloud. Stop papierverspilling en ga bewust om met duurzaam ondernemen on Schlinkert