correctbook-zakelijk-business

Correctbook heeft een positieve invloed op bedrijven en educatieve instituties. Met innovatieve duurzame producten maken wij kantoren groener en educatie leuker en gemakkelijker! Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

CORRECTBOOK DOOR BEDRIJVEN

Correctbook op maat

Correctbook ontwikkelt zijn producten voor een verscheidenheid van bedrijven. Bedrijven als Shell en T-Mobile gebruiken onze producten, ontwikkeld in eigen huisstijl. Een Correctbook op maat is al beschikbaar vanaf 25 stuks. Onze professionele designers staan graag voor u klaar.

Correctbook op maat
correctbook-in-business

Office 2020 campagne

Office 2020 is een campagne, gelanceerd door Correctbook, om alle kantoren te vergroenen voor 2020. Wilt u uw kantoor vergroenen? Bekijk hier de campagne.

CORRECTBOOK IN HET ONDERWIJS

Leren met Correctbook

Fouten maken? Geen probleem. Steeds meer leerinstellingen maken gebruik van Correctbook. Heeft u interesse in Correctbook voor educatieve doeleinden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leren met Correctbook
RECENSIES

HOYA Lens Nederland B.V.

“Een enthousiast interview met Sam van Correctbook op BNR heeft ons aangespoord om een bestelling te plaatsen. Als producent van brillenglazen stonden we aan de vooravond van een grote introductie.  Dus prima passend bij het geniale idee van Sam. Helemaal omdat we snel en goed een eigen ontwerp konden realiseren. Wat na de sessies bleek, was dat de tafels leeg waren. Ofwel, de Correctbooks mee naar huis waren genomen. Dus niet nadien met een grote prullenbak de restant boekjes en pennen bijeen rapen voor een grote afvalbak. Dat we hiermee ook nog eens het goede doel hebben gesteund, maakt het extra bijzonder.”

René Koopman

Topfinish

“Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie.Elk jaar geven we uit waardering onze klanten die een machine gekocht hebben een Kerst geschenk. We vinden het belangrijk dat het een origineel en praktisch cadeau moet zijn en hier past de A5 Correctbook heel goed bij. De A5 Correctbook kan heel praktisch in de werk omgeven gebruikt worden zonder papier verbruik. Hiermee steunen we meteen de strijd tegen analfabetisme in de sloppen wijken in Zuid Afrika.”

Cornelis Verhoef

Bedrijven die u voor gingen
Startgreen
Hoya
Charco & Dique
Monidee
T-mobile