Promotiegift van het jaar 2017

CORRECTBOOK OP MAAT

Een op maat bedrukt Correctbook met uw logo

Oneindig schrijven op kantoor. Een sociale give-away. Een impact maken in Afrika? Wij maken onze producten geheel op maat met uw logo en in uw huisstijl. Bekijk hier onze brochure/catalogus:

Correctbook Zakelijk brochure & productcatalogus

PromZ.live Correctbook
Bedrijven die u voor gingen
Startgreen
Hoya
Charco & Dique
Monidee
T-mobile
RECENSIES

HOYA Lens Nederland B.V.

“Een enthousiast interview met Sam van Correctbook op BNR heeft ons aangespoord om een bestelling te plaatsen. Als producent van brillenglazen stonden we aan de vooravond van een grote introductie.  Dus prima passend bij het geniale idee van Sam. Helemaal omdat we snel en goed een eigen ontwerp konden realiseren. Wat na de sessies bleek, was dat de tafels leeg waren. Ofwel, de Correctbooks mee naar huis waren genomen. Dus niet nadien met een grote prullenbak de restant boekjes en pennen bijeen rapen voor een grote afvalbak. Dat we hiermee ook nog eens het goede doel hebben gesteund, maakt het extra bijzonder.”

René Koopman

Topfinish

“Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie.Elk jaar geven we uit waardering onze klanten die een machine gekocht hebben een Kerst geschenk. We vinden het belangrijk dat het een origineel en praktisch cadeau moet zijn en hier past de A5 Correctbook heel goed bij. De A5 Correctbook kan heel praktisch in de werk omgeven gebruikt worden zonder papier verbruik. Hiermee steunen we meteen de strijd tegen analfabetisme in de sloppen wijken in Zuid Afrika.”

Cornelis Verhoef