IMPACT
0
Kinderen in nood met een Correctbook
0
Scholen geholpen
0
%
Percentage van de B2C omzet gedoneerd
0
%
Percentage van de B2B omzet gedoneerd

Correctbook is een sociale onderneming die zich inzet tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. 250 miljoen kinderen hebben geen schoolmateriaal om te leren schrijven. Wij hebben een herbruikbaar schrift ontwikkeld. Correctbook verkoopt een variëteit innovatieve producten om deze schriftjes vervolgens te doneren (25% B2C, 10% B2B) aan de sloppenwijken in Zuid-Afrika. In samenwerking met Kwasa en Rhiza.

Correctbook - Malesa
ONS VERHAAL
Sam van Tol Correctbook

Op een vakantie in Zuid-Afrika werd jong ondernemer, Sam, geconfronteerd met het grote probleem van analfabetisme. Sam ontdekte dat overheden en stichtingen haar resources verdelen in het bouwen van scholen en het aanbieden van onderwijs. Er wordt niet geïnvesteerd in schoolmateriaal, aangezien het een eindig goed is. Wij hebben dat veranderd.

HOE HELPT U MEE?
Correctbook | whiteboard schrift | whiteboard notebook | herbruikbaar | duurzaam |

Shop. Bij aankoop van onze producten in de shop helpt u een kind in nood aan herbruikbaar schoolmateriaal.

Doneer. Doneer eenmalig of maandelijks direct een herbruikbaar schrift (4€) aan een kind in nood via onze partner Kwasa.

Ontwikkelingshulp met Correctbook

Ontwikkelingshulp. Gaat u zelf naar ontwikkelingslanden? Wij bieden onze schriften voor u aan tegen bodemprijzen.

Correctbook

Retour. Gebruikt u uw Correctbook niet meer? Stuur hem retour: De Melkpotte 14, 2631 PV  Nootdorp. Wij brengen het schrift naar een kind in nood.

PARTNERS
Kinder Speelgoedwinkel
Sammy Slum

Kinder Speelgoedwinkel is een initiatief door For a better Tomorrow en Correctbook. Een hippe online speelgoedwinkel waar het ‘buy one, give one’ model geldt. Dit betekent dat er per verkocht product een Correctbook wordt gedoneerd aan een kind in nood.

Klik hier om gauw een kijkje te nemen.

Sammy Slum is een lifestyle merk met producten gemaakt in de sloppenwijk. Een initiatief door de oprichter van Correctbook, Sam van Tol, samen met fashion ondernemer Yara Janson. De sloppenwijk verdient een zelfstandig bestaan!

Klik hier om gauw een kijkje te nemen.

Correctbook impact banner